Hae asuntoa

Hakeminen, hakemusten käsittely ja asukasvalinnat

Löydät talojemme perustiedot asuntoluettelosta . Kun olet täyttänyt asuntohakemuksen ja toimittanut tarvittavat liitteet, voimme ottaa hakemuksenne käsittelyyn. Vuokra-asunnoistamme suurin osa on rahoitettu valtion arava- tai korkotukilainoilla ja tämä rahoitusmuoto määrittelee myös asukasvalintaamme. Tarkemmin säädöksiin voit tutustua ARA:n sivuilta.

Asunnon tarve arvioidaan tapauskohtaisesti ja suurimmassa tarpeessa olevat ruokakunnat asetetaan etusijalle ARA:n ohjeistuksen mukaisesti. Tarpeen arvioinnissa huomioidaan nykyinen asuntotilanne. Hattula-Kiinteistöt Oy tarkistaa tämän lisäksi myös kaikkien hakijoiden luottotiedot. Hakijoita on aina runsaasti enemmän kuin vapautuvia asuntoja – kannattaa siis perustella asunnontarve huolellisesti ja pitää itse hakemuksen tiedot ajan tasalla. Lemmikit ovat meille myös tervetulleita.

Täytä sähköinen asuntohakemus ja toimita siihen tarvittavat liitteet. Muista ilmoittaa sähköpostiosoite. Olemme ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse, jos huomaamme puutteita liitteissä tai meillä on tarjota sinulle asuntoa.

Housing application form in English.

Hakemuksen liitteineen voit toimittaa myös joko sähköpostilla tai paperilla:
Hattula-Kiinteistöt Oy
Katinalantie 9 lt.1, 13800 Katinala
email: hattulakiinteistot@hattula.fi


Hakemuksen voimassaolo, uusiminen ja päivittäminen

Hakemus on voimassa kuusi (6) kuukautta jättöpäivästä. Hakemuksen vanhenemisesta ei ilmoiteta hakijalle erikseen. Hakijan tulee itse huolehtia hakemuksen uusimisesta tai tietojen päivittämisestä, jos olosuhteet muuttuvat. Muista toimittaa myös uusi vahvistettu verotuspäätös sen valmistuttua.
Vanhenevan hakemuksen voi uusia myös puhelimitse tai sähköpostitse.


Vapaat asunnot

Toistaiseksi emme päivitä nettisivuille listaa vapaista kohteista, koska vapaiden asuntojen tilanne saattaa muuttua nopeastikin. Satunnaisesti vapaista kohteista ilmoitamme vuokraovi.com sivustolla.


Asuntotarjous ja vakuuden maksaminen

Saat asuntotarjouksen ensisijaisesti sähköpostitse. Tätä kautta voit joko vahvistaa tai hylätä saamasi asuntotarjouksen. Muistathan että tarjouksen hyväksyminen ja vuokravakuuden maksaminen luo asiakkuuden. Lue tarkemmin asukkaalle-sivulta.